shapeimage_2
Lusitanostoet Zâmbia


Ridkonst är ett samspel mellan människa och häst, där fysiken och kommunikationen ligger i fokus. Noggrannhet, balans och ett ödmjukt, men direkt förhållningssätt till hästen är en förutsättning. ”Dressyren är till för hästen, inte hästen för dressyren”.
Mitt möte med Lusitanohästarna lade sista pusselbiten på plats i mitt hästliv och en kärlekshistoria startade som jag önskar att alla fick uppleva - den lever jag nu varje dag. ”En gång en Lusitano, alltid en Lusitano” är ett ordspråk som jag tror flera ägare kan skriva under på.

Om du vill ha clinics, lektioner eller föreläsningar kan du kontakta mig
camix@telia.com eller 070-866 27 25.
Jag är medlem i
The Knighthood of the Academic Art of Riding och inskriven i Riddarboken som nr 120 och Licencerad Bent Branderup® trainer sedan 2015.
Skriver i
Boken Academic art of riding Volume 3 - Longing(ute nu) "Two trainers - Seven horses " heter artikeln tillsammans med min kollega Maria Norberg. Beställ och köp hos mig. Även de tidigare böckerna (Horsmanship och Groundwork).

Säljer Bent Branderup
® Education saddle mm

Jag har min hemmabas på Rotbrunna Häst och kursgård i Enköping, dit du också kan komma med egen häst. Du kan även rida eller lära dig Grundwork och longering på någon av våra grundutbildade Lusitano hästar.
Du kan alltid boka enskilda lektioner via mig.

Kursdatum för vinter/vår/sommar 2019 med teoriserie, på Rotbrunna

5-6 januari, 2 dagars läger. Kom och inspireras av varandra, ät gott, samtala, sov över och spendera tid med hästarna.
http://rotbrunna.se/uploads/Camilla.2-dagarskurs.20190105_06.pdf

Du kan komma bara på teorin eller ha en ridplats/jobba från marken eller komma som åskådare hela dagen på dagkurserna

Obs ändrat datum! till 16 februari
, med mer teori "Skolorna Öppna och Sluta". Maila till katarina@rotbrunna.se eller hör av dig till mig.

9 mars, med mer teori "Arbete från marken Groundwork - förberedelse för Longering och Hand arbete vid hand". Maila till katarina@rotbrunna.se eller hör av dig till mig.

6 april
, med mer teori "Longering- varför och hur". Se också boken Academic art of riding Volume 3 - Longing

11 maj
, Inspirations dag "Andningen och inre lugnet". Maila till katarina@rotbrunna.se eller hör av dig till mig.

6-7 juni, 2 dagars läger. Kom och inspireras av varandra, ät gott, sov över, samtala och spendera tid med hästarna. Maila till katarina@rotbrunna.se eller hör av dig till mig.

29 juni, Inspirations dag, "Samling i ryttare och häst". Arbeta från marken och/eller uppsuttet. Maila till katarina@rotbrunna.se eller hör av dig till mig.

17-18 augusti, 2 dagars läger. Kom och inspireras av varandra, ät gott, samtala, sov över och spendera tid med hästarna. Maila till katarina@rotbrunna.se eller hör av dig till mig.


Mer info om
Teoriserien och verksamheten på Rotbrunna
http://rotbrunna.se/index.php?page=ridlektioner.php

Pasted Graphic